TARIEVEN

In mijn professionele studio ontvang ik je/jullie graag voor een gezellige fotosessie. Eerst overleggen we over jullie wensen en verwachtingen en kan de hond even wennen aan de studio en aan mij. Dan gaan we rustig aan de gang. De hond geeft het tempo aan . Als hij te gespannen is of even geen zin heeft, is er altijd de mogelijkheid in de tuin rond te rennen/ tot rust te komen. 
Tijdens de fotoshoot fotografeer ik je hond in verschillende houdingen en eventueel met verschillende achtergronden. Je kunt mij helpen om je hond op de juiste plek en in de juiste houding te krijgen. Hoe beter je hond luistert naar basis commando’s, hoe makkelijker dat zal gaan. Een favoriet speeltje of lievelingsbeloning zal ook helpen om de fotosessie een succes te laten zijn. Al met al zullen we 45 tot 60 minuten bezig zijn, dan zijn de meeste  honden er wel klaar mee.
Binnen 2 weken (of sneller als het spoed heeft) krijg je via we-transfer selectie van de beste foto’s, waaruit je een keuze kunt maken. Als je weet wat je wilt geef je jouw bestelling door via de mail of kom je even langs voor overleg.
 
FOTOSESSIE:
 
  • incl.  2  bestanden in hoge resolutie + luxe boekje met 8 foto’s      :    € 135,-
  • incl.  5 bestanden in hoge resolutie + luxe boekje met 8 foto’s       :   € 160,-
  • incl.  1 x 30/40 fine-art afdruk + luxe boekje met 8 foto’s                :   € 160,-
  • incl. 8  bestanden in hoge resolutie + luxe boekje met 14 foto’s      :   € 195,-